Τουρνουά 5Χ5 διοργανώνει στην Κύπρο η στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Meridianbet δραστηριοποιείται και στην Κύπρο και έχει παρουσία και στον τομέα των χορηγιών και εκδηλώσεων. Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της, μάλιστα, έχει σκοπό να ανταμείψει με έπαθλα τους κορυφαίους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της χώρας, μέσω ενός τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.

Αναλυτικότερα, η Meridianbet διοργανώνει στην Κύπρο το τουρνουά Meridianbet League, το οποίο θα διαρκέσει αρκετούς μήνες και θα αναδείξει τις τρεις κορυφαίες ομάδες ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

 

Οι λεπτομέρειες του ποδοσφαιρικού τουρνουά της Meridianbet

Το τουρνουά Meridianbet League ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει έως και την 31η Ιανουαρίου 2019, ενώ διεξάγεται στη Λεμεσό, στο YS Stadium, Αγ. Αθανάσιος (πρώην ΣΕΚ). Σε αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες που αποτελούνται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, αποκλείονται οι επαγγελματίες και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να καλύψει το κόστος συμμετοχής που κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και πρόσβαση στα ανανεωμένα γήπεδα και σε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάσημους ποδοσφαιριστές και αθλητικούς παράγοντες.

Στο τουρνουά, τέλος, θα συμμετάσχουν 10 ομάδες των 10 ατόμων και οι τρεις κορυφαίες θα εξασφαλίσουν ένα από τα κορυφαία έπαθλα του Meridianbet League. Συγκεκριμένα, η ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση θα εξασφαλίσει το ποσό των 2.000 ευρώ, η ομάδα που θα βρεθεί στη 2η θέση θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα και η ομάδα που θα βρεθεί στην 3η θέση θα κερδίσει season tickets.

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, μπορούν να επικοινωνούν με τη Meridianbet, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.