Σανίδα σωτηρίας στο… σούμο βρήκε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Όλες οι εταιρείες στοιχημάτων ανά τον κόσμο αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, αφού η βασική πηγή των προϊόντων τους, οι αθλητικές διοργανώσεις, έχουν στην πλειοψηφία τους ακυρωθεί η αναβληθεί. Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα δημοφιλή αθλήματα έχουν μπει στον πάγο και οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου τα κουπόνια που προσφέρουν να μην είναι άδεια.

Οι περισσότερες εταιρείες παραμένουν σε γνώριμο περιβάλλον, αφού έχουν κάποιες εναλλακτικές, όπως τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Αυστραλία ή στη Λευκορωσία για παράδειγμα. Κάποιες άλλες βασίζονται περισσότερο σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως το χόκεϊ επί πάγου ή το πινγκ πονγκ, που έχουν πληγεί λιγότερο από τις αναβολές. Τέλος, κάποιες εταιρείες στοιχήματος, όπως η William Hill, έχουν βρει σανίδα σωτηρίας στα πλέον ασυνήθιστα αθλήματα, όπως το σούμο!

 

Χιλιάδες στοιχήματα στο σούμο μέσω της William Hill

Η William Hill βασιζόταν ανέκαθεν στα δημοφιλέστερα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και οι ιπποδρομίες, αλλά πάντα προσέφερε επιλογές στοιχηματισμού και σε πιο ασυνήθιστα, όπως το σούμο. Όπως είναι φυσικό, αυτά τα αθλήματα έφερναν ελάχιστα έσοδα, αλλά η εικόνα έχει πλέον αλλάξει. Ειδικά στις ΗΠΑ, η William Hill έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες πολλά στοιχήματα στους αγώνες του ιαπωνικού σούμο, αφού τα μέλη της δεν έχουν πολλές επιλογές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν πως τις τρεις τελευταίες ημέρες δέχθηκαν τουλάχιστον 1000 στοιχήματα στο mobile app που έχουν λανσάρει στην Πολιτεία της Nevada στις ΗΠΑ!

Τα παραπάνω στοιχήματα αποτελούν ένα κομμάτι της γενικής εικόνας, αφού τα μέλη της William Hill από όλον τον κόσμο αναζητούν αθλήματα που συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά και στοιχηματίζουν στις πιο ασυνήθιστες επιλογές.


 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.