Ηγέτης στον τομέα της ακεραιότητας αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια στοιχηματικών εταιρειών όπως οι Unibet και Stan James μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε ηγέτης της αγοράς στοιχήματος στον τομέα της ακεραιότητας, σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήγαγε η ελεγκτική εταιρεία Ethisport. Αν και η μελέτη πραγματοποιήθηκε κατά παραγγελία της ίδιας της Kindred, τα αποτελέσματα κρίθηκαν αξιόπιστα και έφεραν την στοιχηματική εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις, στους τομείς της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

 

Οι λεπτομέρειες της έρευνας και οι επιδόσεις της Kindred

Αναλυτικότερα, η μελέτη της Ethisport αφορούσε στην πρακτική δέσμευση των στοιχηματικών εταιρειών, όσον αφορά στις πρωτοβουλίες κατά των στημένων αγώνων και των στοιχηματικών απατών. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, η Kindred εξασφάλισε σκορ 70%, το οποίο βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Οι τομείς που ξεχώρισε η στοιχηματική εταιρεία ήταν αυτοί της “διακυβέρνησης” της εταιρείας και της επίγνωσής της στους τομείς της πρόληψης και του εντοπισμού.

Γενικότερα, πάντως, η μελέτη έκρινε ότι η Kindred τα πηγαίνει πολύ καλά στον τομέα της ακεραιότητας (καλύτερα από πολλές ανταγωνίστριές της), αλλά υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης.

 

“Ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την Kindred

Ο Eric Konings, διευθυντής του τομέα ακεραιότητας του στοιχηματισμού της Kindred, σχολίασε τα αποτελέσματα της μελέτης: “Τα αποτελέσματα της μελέτης είναι ενθαρρυντικά για την Kindred και δείχνουν ότι η γενικότερη προσέγγισή μας στον τομέα της ακεραιότητας οδηγεί σε πρόοδο κατά των στημένων αγώνων. Έχουμε δεσμευθεί να εξαλείψουμε τέτοια περιστατικά από την στοιχηματική πλατφόρμα μας και, για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με τις νομοθετικές και τις διωκτικές Αρχές”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.