Νέος σχεδιασμός στην ιστοσελίδα της Sportingbet

Εδώ και μερικές ημέρες, η ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet εμφάνιζε κάποια σημεία αλλαγών, οι οποίες όμως βρίσκονταν ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο. Οι υπεύθυνοι, όμως, ολοκλήρωσαν τη διαδικασία δοκιμών και πλέον η δημοφιλής ιστοσελίδα του online στοιχήματος εμφανίζεται ανανεωμένη στον αισθητικό και στον πρακτικό τομέα.

 

Τα μέλη της Sportingbet που θα επισκεφτούν την ανανεωμένη ιστοσελίδα, βέβαια, δεν πρόκειται να χαθούν ανάμεσα σε ένα πλήθος αλλαγών. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας (όπως το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα και το μενού των αθλημάτων που βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής σελίδας) παραμένουν αναλλοίωτα και έχουν ενισχυθεί με τις βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

 

Το background της ιστοσελίδας, για παράδειγμα, έγινε πιο μίνιμαλ και πλέον μαζί με το μπλε χρώμα κυριαρχεί και ένα απαλό γκρι. Το συγκεκριμένο χρώμα “αδειάζει” λίγο την ιστοσελίδα, επιτρέποντας έτσι την προσθήκη περισσότερων γραφικών και εικόνων. Έτσι, οι παίχτες θα δουν ήδη από την κεντρική σελίδα του στοιχήματος τις σημαντικότερες προσφορές, κάποια προτεινόμενα παιχνίδια του καζίνο (του οποίου η εμφάνιση παραμένει ίδια) και τα βίντεο της ημέρας, με φάσεις από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και άλλα αθλήματα.

 

Παράλληλα, θα δουν και τρεις λίστες στην κεντρική σελίδα. Η πρώτη παρουσιάζει τα highlights της ημέρας, η δεύτερη τους αγώνες της πλατφόρμας του live στοιχήματος και η τρίτη τους αγώνες που ξεκινούν σε μερικά λεπτά. Σε καθεμία από αυτές τις λίστες, οι επιλογές σε αθλήματα είναι αρκετές.

 

Όσοι, τέλος, επιλέξουν το άθλημα που τους ενδιαφέρει θα μεταφερθούν σε μια νέα σελίδα, όπου θα δουν μπροστά τους τις διαθέσιμες διοργανώσεις, τους αγώνες και τις στοιχηματικές αγορές. Και εφόσον εντοπίσουν το σημείο που τους ενδιαφέρει θα το δουν να μεταφέρεται αυτόματα στο δελτίο τους, με τη βοήθεια ενός εφέ κίνησης.

 

 H  ιστοσελίδα της Sportingbet δε βελτιώθηκε μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στους χρόνους απόκρισης κάθε κλικ. Έτσι, όσοι βιάζονται να εντοπίσουν τον αγώνα που τους ενδιαφέρει και να στοιχηματίσουν σε αυτόν θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο την ανανεωμένη ιστοσελίδα της.

H Sportigbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και θεωρείται και από τις πιο γνωστές  μιας και διατίθεται σε 23 διαφορετικές γλώσσες και καλύπτει στοιχηματικά γεγονότα από όλο τον κόσμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.