Παγώνει το άνοιγμα νέων καταστημάτων η Ladbrokes

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes αναμένεται να ανακοινώσει (στην παρουσίαση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2013) το πάγωμα στις διαδικασίες ανοίγματος νέων καταστημάτων. Ο CEO της εταιρείας, Richard Glynn, φαίνεται να ρίχνει το βάρος των επιχειρήσεων στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρει η εταιρεία μέσω διαδικτύου και το ρεκόρ των 200 περίπου νέων καταστημάτων της Ladbrokes τα τελευταία δύο χρόνια θα φτάσει στο τέλος του.

 

Εκτός του ότι η εταιρεία φαίνεται να δίνει περισσότερη βάση στις online επιχειρήσεις της για το 2014, σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε και το κυνήγι εναντίον των μηχανημάτων στοιχήματος σταθερών αποδόσεων (που προσφέρονται στα καταστήματα) από πλευράς κυβέρνησης.

H Ladbrokes ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες για την τεράστια γκάμα της σε στοιχηματικές αγορές και σε ειδικά στοιχήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.