Ετοιμάζεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο η Gala Coral;

Η Gala Coral, ιδιοκτήτρια εταιρεία των ιστοσελίδων στοιχήματος, καζίνο και πόκερ με την επωνυμία Coral, μα και άλλων σχετικών ιστοσελίδων, ετοιμάζεται, σύμφωνα με φήμες, να εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Τέτοιου είδους φήμες έχουν κυκλοφορήσει ξανά στο παρελθόν, αλλά όπως υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, πιθανόν ήρθε η ώρα για την αρχική δημόσια εγγραφή της εταιρείας του online στοιχήματος.

 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Gala Coral αναμένει προς το παρόν τη διεξαγωγή των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να βολιδοσκοπήσει έπειτα τις διαθέσεις της αγοράς. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, ο Μάιος του 2015 θα σημάνει την προετοιμασία της Gala Coral για εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, με πιθανή καταληκτική ημερομηνία κάπου στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

 

Οι Financial Times, μάλιστα, αναφέρουν πως η Gala Coral κατέφυγε στη Goldman Sachs & Morgan, προκειμένου να εκτιμηθεί η αξία της εταιρείας. Σύμφωνα με την εκτίμηση αυτή, το ποσό ξεπερνά τα 2 δις λίρες.

 

Όπως προαναφέρθηκε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογούνται σχέδια της Gala Coral για είσοδό της στο χρηματιστήριο. Κάτι ανάλογο ακούστηκε και τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν η εταιρεία φημολογούνταν ότι θα ακολουθούσε πολιτική πώλησης των λιγότερο επικερδών τομέων της (όπως τα πρακτορεία στοιχήματος και οι αίθουσες bingo).

 

Η Gala Coral ανήκει σε μια ομάδα επενδυτικών κεφαλαίων, ανάμεσα στα οποία και αυτά των εταιρειών Apollo Global Management, Cerberus Capital Management, Anchorage Capital Partners και Park Square Capital.

Τέλος ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες με τεράστια γκάμα παιχνιδιών και αθλημάτων!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.