Η στοιχηματική εταιρεία Entain κορυφαίος χρηματοδότης της GambleAware για το πρώτο τρίμηνο

Η GambleAware αποτελεί τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση στον τομέα της καταπολέμησης του εθισμού στον τζόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι υπεύθυνοι πραγματροποιούν εξαιρετικό έργο, χάρη και στις χρηματοδοτήσεις που λαμβάνουν. Ανάμεσα στους χρηματοδότες της οργάνωσης είναι και πολλές εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες πραγματοποιούν συχνά δωρεές.

Πρόσφατα, μάλιστα, η GambleAware ανακοίνωσε τα στοιχεία των δωρεών που δέχθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 και στην κορυφή της λίστας με τις πιο γενναιόδωρες εταιρείες βρέθηκε η στοιχηματική εταιρεία Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral.

 

Οι δωρεές της Entain κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021

Η GambleAware χρηματοδοτείται από τον ιδιωτικό τομέα και ζητά από τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο να πραγματοποιούν δωρεές τουλάχιστον ίσες με το 0,1% των ετήσιων κερδών τους. Ωστόσο, κάθε εταιρεία μπορεί να δωρίσει περισσότερα χρήματα, αν το επιθυμεί.

Συνήθως, αρκετές εταιρείες στοιχήματος ξεπερνούν το κατώτατο όριο που οφείλουν να δωρίσουν στην GambleAware και στην κορυφή για το πρώτο τρίμηνο του 2021 βρέθηκε η Entain, η οποία δώρισε 2,3 εκατομμύρια ευρώ! Χάρη σε αυτά τα χρήματα, η GambleAware συγκέντρωσε περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο, ώστε να τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση των υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. 

Φυσικά, το χρέος τους προς την GambleAware έκαναν κι άλλες εταιρείες στοιχημάτων, όπως οι Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair), William Hill, Novomatic, BetVictor και άλλες. Ωστόσο, η τεράστια δωρεά της Entain ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη που δέχθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 η GambleAware.

Δείτε τέλος τα τα έσοδα της GambleAware για το έτος το οικονομικό έτος 2020-2021.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.