Ενισχύουν τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο οι στοιχηματικές της Αγγλίας

Πέντε από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Αγγλία ανακοίνωσαν ότι θα ενισχύσουν έμπρακτα τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο, προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας όσων εμφανίζουν προβλήματα. Την ανακοίνωση έκανε το BGC (Betting and Gaming Council), του οποίου οι πέντε εταιρείες αποτελούν μέλη.

Πρόκειται για τις Bet365, GVC Holdings, Paddy Power Betfair, Sky Betting και William Hill, οι οποίες θα δωρίσουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στον φιλανθρωπικό φορέα GambleAware, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειές του στον τομέα της καταπολέμησης του εθισμού στον τζόγο.

 

Οι νέες δεσμεύσεις των εταιρειών στοιχήματος

Τα 111 εκατομμύρια ευρώ που θα δωρίσουν συνολικά οι πέντε κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος αποτελούν ένα μόνο σκέλος της ενίσχυσής τους για τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο. Οι υπεύθυνοι των εταιρειών, άλλωστε, έχουν δεσμευθεί παράλληλα να αυξήσουν και τα ποσά που θα ξοδεύουν στην έρευνα, την εκπαίδευση και τις υπηρεσίες θεραπείας. Συγκεκριμένα, έχουν δηλώσει ότι τα χρήματα αυτά θα αυξηθούν στο 0,25% των εσόδων τους το 2020, στο 0,50% το 2021, στο 0,75% το 2022 και στο 0,10% το 2023.

 

Επιπλέον δωρεές από τις στοιχηματικές εταιρείες

Οι παραπάνω δωρεές που ανακοίνωσε το BGC δεν είναι οι μόνες που θα ενισχύσουν τους κοινωνικούς αγώνες του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάποιες από τις αγγλικές εταιρείες στοιχήματος ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες ότι θα δωρίσουν μεγάλο κομμάτι των εσόδων τους από τις ιπποδρομίες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot.

Συγκεκριμένα, αρκετές εταιρείες μέλη του BGC, όπως οι Paddy Power Betfair, Bet365, Ladbrokes Coral, William Hill, Sky Bet, Betway, BetVictor και Kindred, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν τα έσοδά τους από επιλεγμένα στοιχήματα στην ιπποδρομία Britannia Stakes.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.