Αποζημίωσε οπαδό του που έχασε χρήματα στο στοίχημα ο Nate Diaz!

Ο Nate Diaz, ένας από τους δημοφιλέστερους μαχητές του UFC, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ! Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά την ήττα του στον αγώνα εναντίον του Jorge Masvidal, o Diaz αποζημίωσε έναν οπαδό του, ο οποίος έχασε ένα μεγάλο ποσό στο στοίχημα, προβλέποντας νίκη του!

Η περίεργη αυτή υπόθεση έγινε γνωστή μέσω των social media. O οπαδός του Diaz ανέβασε φωτογραφία του χαμένου στοιχήματος και ο μαχητής έσπευσε να τον αποζημιώσει, πιστεύοντας πως εξαιτίας του αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

 

Το χρονικό μιας απρόσμενης αποζημίωσης

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Diaz και Masvidal, στο UFC 244, για τον τίτλο BMF. Ο Diaz αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα, λόγω των σκισιμάτων στο δεξί του μάτι, και νικητής αναδείχθηκε ο Masvidal. Λίγες ώρες αργότερα, ένας άγνωστος Αμερικανός φοιτητής, ο οποίος είχε στοιχηματίσει ένα μεγάλο ποσό στον Diaz και έχασε, ανέβασε το χαμένο δελτίο του στο Instagram, αναφέροντας πως είχε χάσει όλα του τα χρήματα.

Η απάντηση του Diaz ήταν απρόσμενη, αφού θέλησε να εξιλεωθεί στα μάτια του οπαδού του και υποσχέθηκε να τον αποζημιώσει για το ποσό που έχασε! Λίγες ημέρες αργότερα, ο φοιτητής επιβεβαίωσε ότι έλαβε τα χρήματα και ευχαρίστησε τον Diaz για τη γενναιοδωρία του.

Οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του Diaz, πάντως, ποικίλλουν. Ενώ όλοι παραδέχονται τη γενναιοδωρία του, πολλοί υποστηρίζουν ότι η πράξη του αυτή δίνει κακό παράδειγμα. Άλλωστε, ο φοιτητής που αποζημίωσε έχασε ουσιαστικά χρήματα που δεν ήταν σε θέση να προβλέψει και η κίνηση του Diaz μπορεί να επηρεάσει αρνητικά πολλούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.