Μειώνονται οι αποδόσεις για άτακτο Brexit στην ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power αποφάσισε να μειώσει την απόδοση που συνοδεύει το ενδεχόμενο ενός άτακτου Brexit, μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αποτελεί το πιο πιθανό, σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσφέρονται στην ιστοσελίδα.

Όπως φαίνεται, άλλωστε, οι διαπραγματεύσεις για το Brexit δε βρίσκονται σε καλό σημείο και ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Boris Johnson, απείλησε ακόμη και να αγνοήσει σημεία-κλειδιά της υπάρχουσας συμφωνίας (τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο).

 

Οι αποδόσεις της Paddy Power για τα ενδεχόμενα του Brexit

Σύμφωνα με την Paddy Power, λοιπόν, το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία είναι και πάλι, όχι μόνο ορατό, αλλά το πιθανότερο σενάριο. Για αυτό το λόγο, πριν μερικές ημέρες, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μειώσουν την απόδοση στο 2.50. Πρόκειται για την χαμηλότερη έως τώρα απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο. Άλλωστε, πριν μία εβδομάδα, το ίδιο σημείο συνοδευόταν από απόδοση 4.00, ενώ πριν ένα χρόνο από απόδοση 6.00.

Παράλληλα, η Paddy Power έχει ανακοινώσει και κάποια στοιχήματα για το ενδεχόμενο περαιτέρω παράτασης των συνομιλιών. Ωστόσο, φαβορί είναι το σημείο που προβλέπει ότι δε θα δοθεί παράταση πέρα του τέλους του 2020, με απόδοση 1.20.

H Paddy Power, πάντως, έχει και ένα απρόσμενο στοίχημα στην ιστοσελίδα της, σχετικά με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα ψηφίσει μέσα στα 5 επόμενα χρόνια την επανασύνδεσή του με την Ε.Ε. και συνοδεύεται από απόδοση 8.00.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.