Πληρώνει πρόωρα για τη Λέστερ η Titanbet

Η εταιρία στοιχημάτων Titanbet ανακοίνωσε ότι θα αποδώσει πρόωρα τα κέρδη που δικαιούνται όσα μέλη της τοποθέτησαν μακροπρόθεσμα στοιχήματα στην κατάκτηση της Premier League από τη Λέστερ, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στις επόμενες οχτώ αγωνιστικές της διοργάνωσης!

 

Η συγκεκριμένη κίνηση θα κοστίσει αρκετά χρήματα στην Titanbet, δεδομένου μάλιστα ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ δεν είναι σίγουρη. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να ανταμείψουν τα μέλη της ιστοσελίδας.

 

Θυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν, η απόδοση για κατάκτηση πρωταθλήματος από τη Λέστερ στο σχετικό σημείο στην Titanbet άγγιζε το 5000.00. Αργότερα, όμως, και όσο η Λέστερ προχωρούσε από έκπληξη σε έκπληξη, ανεβαίνοντας στη βαθμολογία της Premier League, η απόδοση έπεσε σημαντικά και η ομάδα αποτελεί πλέον ένα από τα φαβορί. Τη στιγμή που η Titanbet αποφάσισε να πληρώσει πρόωρα τα στοιχήματα, η απόδοση δεν ξεπερνούσε το 2.25.

 

Βέβαια, κάθε παίχτης που θα πληρωθεί πρόωρα για το μακροπρόθεσμο στοίχημά του στη Λέστερ θα λάβει κέρδη ανάλογα με την απόδοση που ίσχυε τη στιγμή που το τοποθέτησε.

 

Σύμφωνα, τέλος, με τον Russell Yershon, υπεύθυνο του τομέα αθλημάτων της Titanbet, η προσπάθεια της Λέστερ για την κατάκτηση του τίτλου θα μείνει στην ιστορία και, με την ίδια, λογική, η Titanbet επιθυμεί να μείνει επίσης στην ιστορία, με την απόφασή της να πληρώσει πρόωρα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, όταν η φετινή σεζόν της Premier League ολοκληρωθεί.

H Titanbet είναι από τις νέες εταιρίες του χώρου με έτος ίδρυσεως το 2010 και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.