Μαύρη λίστα για τα… επίγεια τυχερά παιχνίδια του εξωτερικού ετοιμάζει η Κίνα!

To υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας μαύρης λίστας, προκειμένου να εμποδίσει τη διαρροή χρημάτων των Κινέζων πολιτών σε εταιρείες του εξωτερικού που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια. Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών ανά τον κόσμο, όμως, οι οποίες έχουν δημιουργήσει μια μαύρη λίστα με τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια εντός των συνόρων τους, η Κίνα σκοπεύει να δημιουργήσει μια μαύρη λίστα με προορισμούς του εξωτερικού, που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στους Κινέζους, εξαιτίας των τυχερών παιχνιδιών που προσφέρουν!

Έτσι, καζίνο, θέρετρα και άλλες επιχειρήσεις που εδρεύουν σε περιοχές που γειτονεύουν με την Κίνα θα απαγορεύονται για τους Κινέζους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Σκοπός της Κίνας είναι να περιορίσει τον όγκο των χρημάτων που ξοδεύουν οι ταξιδιώτες από την Κίνα σε τυχερά παιχνίδια του εξωτερικού.

 

Ακραία απόφαση με ταξιδιωτική οδηγία

Σύμφωνα με την κινεζική κυβέρνηση, το κακό με τα γειτονικά θέρετρα αναψυχής και τυχερών παιχνιδιών που στοχεύουν Κινέζους ταξιδιώτες έχει παραγίνει. Οι Κινέζοι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερες ελευθερίες ταξιδιών εκτός της χώρας τα τελευταία χρόνια και πολλές από τις γειτονικές χώρες έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Οι αρμόδιοι, όμως, δεν είναι ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι οι προορισμοί αυτοί είναι τόσο δημοφιλείς στους Κινέζους, οι οποίοι ξοδεύουν εκατομμύρια κάθε χρόνο σε τυχερά παιχνίδια του εξωτερικού. Για αυτό το λόγο, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού αποφάσισε να δημιουργήσει μια μαύρη λίστα, στην οποία θα προστεθούν προορισμοί που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια.

 

Με τις εταιρείες του εξωτερικού τα βάζουν οι Κινέζοι

Παράλληλα, οι αρμόδιοι στην Κίνα έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα των παράνομων online τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι Κινέζοι παίχτες ξοδεύουν περίπου 145 δις δολάρια κάθε χρόνο σε παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των κινεζικών Αρχών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.