Ηνωμένο Βασίλειο: Μειώθηκαν οι αποδόσεις της Ladbrokes Coral για εκλογές το Μάιο

Η πολιτική καθημερινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από το Brexit και με κάτι περισσότερο από ένα μήνα για την επίσημη αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ισορροπίες αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και η εκλογολογία φουντώνει.

Κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος, όπως η Ladbrokes Coral, μάλιστα, μείωσαν τις αποδόσεις που συνοδεύουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν νέες εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και σε λιγότερο από τρεις μήνες!

 

Οι αποδόσεις της Ladbrokes για τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας στοιχημάτων, δύο είναι οι επιλογές που είδαν τις αποδόσεις τους να μειώνονται τις τελευταίες ημέρες. Η πρώτη από αυτές προβλέπει ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές μέσα στο 2019 και συνοδεύεται πλέον από την απόδοση 2.50. Αντίστοιχα, το σημείο που προβλέπει τη διενέργεια νέων εκλογών το Μάιο του 2019 συνοδεύεται από τη μειωμένη απόδοση του 5.00.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι υπεύθυνοι της Ladbrokes Coral που πιστεύουν ότι οι εκλογές θα έρθουν σύντομα, αλλά και οι παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, και αυτοί ευθύνονται για τη μείωση των αποδόσεων, στοιχηματίζοντας κατά κόρον στις παραπάνω επιλογές. Και σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, άλλωστε, ο Μάιος είναι ένας πρόσφορος μήνας για εκλογές, αφού θα προηγηθούν οι τοπικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, από τις οποίες θα φανεί η δυναμική των κομμάτων. Τέλος, η κυβέρνηση της Theresa May δέχεται συνεχώς πλήγματα από βουλευτές που αποχωρούν και σύντομα η προκήρυξη εκλογών θα αποτελέσει μονόδρομο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.