Τεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον των Αυστραλών για τις αμερικανικές εκλογές

Οι αμερικανικές εκλογές έχουν μονοπωλήσει τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στις ΗΠΑ, αλλά και το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, έχουν ξοδέψει περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά στις προβλέψεις τους για το νέο Πρόεδρο της χώρας. Το αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον για τις αμερικανικές εκλογές, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στις ΗΠΑ, αλλά επεκτείνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Αυστραλία, στην οποία οι αμερικανικές εκλογές αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα γεγονότα των τελευταίων ετών. Κάποιες στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, προβλέπουν ότι ο στοιχηματισμός σε αυτές θα ξεπεράσει ακόμα και τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας και θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

 

Το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός στην Αυστραλία

Αυτή τη στιγμή, οι αμερικανικές εκλογές φαίνεται να αποτελούν το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός στην Αυστραλία. Πολλές εταιρείες, όμως, όπως η Ladbrokes, θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να αποτελέσουν το δημοφιλέστερο γεγονός στην ιστορία της αγοράς νόμιμου στοιχήματος. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, άλλωστε, ο τζίρος στοιχηματισμού στις αμερικανικές εκλογές έχει ξεπεράσει τον αντίστοιχο των τελικών του AFL (Australian Football League) και του NRL (National Rugby League). Και οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών πιστεύουν ότι θα ξεπεράσει και τον τζίρο των στοιχημάτων στο Melbourne Cup, το κατ’ εξοχήν δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός στην Αυστραλία, το οποίο φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού.

Το ενδιαφέρον των Αυστραλών για τις αμερικανικές εκλογές, πάντως, δεν έχει πιάσει απροετοίμαστες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Άλλωστε, και οι εκλογές του 2016 αποτέλεσαν ένα τρομερά δημοφιλές γεγονός για τους Αυστραλούς παίχτες του στοιχήματος. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι φετινές εκλογές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.