Μπόνους στα κέρδη

Ενισχύει τα κέρδη των νικητήριων παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και γιορτάζει φέτος την 30η της επέτειο και έχει ανακοινώσει μια σειρά πρωτοβουλιών και προσφορών που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της, προκειμένου να αυξάνουν τα πιθανά τους κέρδη. Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και για όσους παίχτες τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα και υπόσχεται να ενισχύει τα κέρδη τους κατά 30%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Ενισχύει τα πιθανά κέρδη της Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καλύπτει σήμερα όλους τους αγώνες μπάσκετ της Euroleague, αλλά ξεχωρίζει αυτόν του Ολυμπιακού ενάντια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διεξάγεται στις 21:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται από άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, αλλά δύο από αυτές υπόσχονται να ανταμείψουν με ενισχυμένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Νέα διπλή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop στη Euroleague

Οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ ρίχνονται ξανά στη μάχη της Euroleague, αφού σήμερα ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Μιλάνο και αύριο ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Βαλένθια. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους δύο αγώνες, ενώ η Betshop ανακοίνωσε και μια διπλή προσφορά για όσους προτιμούν να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή.

Νέα διήμερη προσφορά στη Euroleague από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η Betshop δίνει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στη Euroleague, αφού έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής (τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων) και έχει ανακοινώσει μια προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, θα τους ανταμείψει με ενισχυμένα κέρδη.

Ενισχύει τα κέρδη της Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop υποδέχεται την επιστροφή των αγώνων της Euroleague με μία ακόμη προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ενισχυμένα κέρδη. Η σημερινή προσφορά θα ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και οι παίχτες θα κερδίσουν περισσότερα, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Ενισχυμένα κέρδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Betshop

Η εταιρία στοιχήματος Betshop συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές κάθε φορά που επιστρέφουν οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague και μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επέλεξε τον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Χίμκι Μόσχας αλλά σήμερα δε θα μπορούσε παρά να επικεντρωθεί στο ελληνικό ντέρμπι της διοργάνωσης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η Betshop,ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της επιπλέον λόγους για να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες της Euroleague, μέσω μιας προσφοράς που υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ενισχυμένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betshop θα ενισχύσει τα πιθανά κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα της διοργάνωσης και προβλέψουν σωστά το νικητή.

Διπλή προσφορά στη Euroleague από την εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η Betshop, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και υποδέχεται για μια ακόμη εβδομάδα τους αγώνες της Euroleague με μία προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Η νέα προσφορά αφορά στους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων που διεξάγονται την Πέμπτη και την Παρασκευή και υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη εκείνων που θα καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Ενισχύει τα κέρδη στην Euroleague η στοιχηματική εταιρία Betshop

Για μια ακόμη εβδομάδα (όπως και την προηγούμενη), η στοιχηματική εταιρία Betshop ανακοίνωσε μία προσφορά για τα μέλη της εκείνα που στοιχηματίζουν στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague και θα επιλέξουν τους κορυφαίους αγώνες που προσφέρονται για στοιχηματισμό. Η προσφορά αυτής της εβδομάδας υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και κερδίσουν.

Ενισχυμένα κέρδη στην Euroleague μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η επιστροφή των αγώνων μπάσκετ της Euroleague σημαίνει ένα πράγμα για τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betshop: την επιστροφή μιας προσφοράς που υπόσχεται να ενισχύσει τα πιθανά τους κέρδη από δύο επιλεγμένες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Η νέα προσφορά επέστρεψε στην Betshop και υπόσχεται να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη στους εξής αγώνες: Ολυμπιακός-Εφές και Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα.

Ενισχύει τα κέρδη της Euroleague η εταιρία στοιχήματος Betshop

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στα παρκέ της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει σήμερα την Εφές και τον Ολυμπιακό αύριο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι δύο αγώνες είναι, φυσικά, διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχήματος Betshop, ενώ συνοδεύονται παράλληλα και από μία διπλή προσφορά, που μπορεί να ενισχύσει τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Betshop

Κάθε φορά που ξεκινά μια νέα αγωνιστική στη Euroleague, η εταιρία στοιχήματος Betshop φροντίζει, όχι μόνο να καλύψει στοιχηματικά κάθε αγώνα και κάθε ενδεχόμενο, αλλά και να ανακοινώσει μια προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες.

Διπλή προσφορά στην Euroleague ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Betshop

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμη νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στους αγώνες του Παναθηναϊκού (ενάντια στην Ολίμπια Μιλάνο) και του Ολυμπιακού (ενάντια στην Ζενίτ) και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Πριμοδότηση για τα κέρδη της Euroleague στην εταιρία στοιχημάτων Betshop

H εταιρία στοιχημάτων Betshop καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες μπάσκετ της Eurolerague και, όπως είναι φυσικό, οι δύο αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον ξεχωρίζουν, αφού συνοδεύονται παράλληλα και από μια συμφέρουσα προσφορά. Αναλυτικότερα, η Betshop ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό και στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλένθια.

Πριμοδοτεί τα κέρδη στη Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Οι εταιρίες στοιχημάτων υποδέχονται την έναρξη της Euroleague στο μπάσκετ και αρκετές από αυτές ήδη ανακοινώνουν νέες προσφορές για τους πρώτους από τους κορυφαίους αγώνες της διοργάνωσης. Ειδικότερα τα μέλη της Betshop θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αναμετρήσεις και να διεκδικήσουν κέρδη – και όσοι τα καταφέρουν θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τα κέρδη, μέσω ενός πριμ.

Ενισχύει τα κέρδη στο Τορίνο-Μίλαν η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει επικεντρωθεί σήμερα σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του προγράμματος και έχει ανακοινώσει προσφορές** που μπορούν να ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη των νικητήριων στοιχημάτων.

Λούτον-Μίντλεσμπρο: Κέρδη και ανταμοιβές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υποδέχεται την έναρξη των αγώνων του αγγλικού Championship με μια προσφορά** στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λούτον και Μίντλεσμπρο. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και κερδίσουν με ένα πριμ, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα διεκδικήσουν οι παίχτες να μπορούν να αυξηθούν.

Ενισχυμένα κέρδη στο Ατλέτικο Παραναένσε - Ρίβερ Πλέιτ υπόσχεται η Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν. Η προσφορά** αφορά σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ρίβερ Πλέιτ και μπορεί να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη κατά 10%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Ενισχύει τα κέρδη του Άγιαξ-Τότεναμ η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει επικεντρώσει τις σημερινές προσφορές** της στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη (με την προσφορά** της 0% γκανιότας*) ή ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο Άγιαξ-Τότεναμ.

Ενισχυμένα κέρδη στο live του Αταλάντα-Φιορεντίνα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ένας από τους αγώνες που συνοδεύονται σήμερα από έντονο ενδιαφέρον είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Αταλάντα και Φιορεντίνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, πρωταγωνιστεί και σε μία από τις σημερινές προσφορές** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα κερδισμένα live στοιχήματα με ένα πριμ.

Ενισχύει τα κέρδη των παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που συνηθίζουν να τοποθετούν παρολί στοιχήματα σε οποιοδήποτε άθλημα και πλέον υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη τους, στην περίπτωση που προβλέπουν σωστά. Η νέα προσφορά ισχύει για κάθε τύπο παρολί (με μόνη εξαίρεση τα συστήματα) και υπόσχεται ακόμη και να διπλασιάσει τα πιθανά κέρδη των παιχτών!

Διπλά κέρδη στο Ελλάδα-Φινλανδία μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Ο σημερινός αγώνας του UEFA Nations League ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα και οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις θα εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ακόμη και τα διπλάσια κέρδη, χάρη σε μια νέα προσφορά**!

Πριμοδοτεί τα νικητήρια παρολί του Champions League η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η σημερινή ημέρα κατακλύζεται από κορυφαίους αγώνες του Champions League και αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για τους παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω παρολί. Βέβαια, ένα παρολί στοίχημα συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο, αλλά παράλληλα υπόσχεται και περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Μουντιάλ: Διπλή προσφορά για τον πρώτο σκόρερ του τελικού στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία και η προετοιμασία της περιλαμβάνει και την ανακοίνωση διάφορων προσφορών, που μπορούν είτε να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των μελών της είτε να μειώσουν το ρίσκο της. Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, υπόσχεται να κάνει και τα δύο για όσους στοιχηματίσουν στον παίχτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ του τελικού!

Ενισχύει την αξία των παρολί στο Final Four η στοιχηματική εταιρία Bet365

Την Παρασκευή 18 Μαΐου ξεκινά η κορύφωση της φετινής σεζόν της Euroleague, με το Final Four του Βελιγραδίου να φέρνει αντιμέτωπες τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χρονιάς: τη Ζαγλκίρις Κάουνας, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε. Όπως είναι φυσικό, οι ευκαιρίες για προβλέψεις που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 είναι πολλές και, αν συνδυαστούν σε παρολί, μπορούν να αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη στην σχετική προσφορά.

Εταιρεία στοιχημάτων Bet365: Παρολί ενισχυμένης αξίας στο ποδόσφαιρο

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι και σήμερα πλούσια, με αγώνες να διεξάγονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αγώνες κάποιων εκ των κορυφαίων διοργανώσεων στη Γηραιά Ήπειρο και συνδυάσουν τις επιλογές τους σε παρολί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Bet365.

Εταιρεία στοιχήματος Novibet: Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στην Premier League

Τις δύο τελευταίες ημέρες του χρόνου, θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της φετινής Premier League, με τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας να έρχονται αντιμέτωπες και να προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet. Οι ίδιοι παίχτες, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν και σε ένα έτοιμο παρολί που έχει δημιουργήσει η στοιχηματική εταιρία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το εν λόγω παρολί, άλλωστε, συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση.

Ενισχύει τα κέρδη των παρολί της Euroleague η εταιρεία στοιχήματος Bet365

Αν και η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι άκρως ικανοποιητική σήμερα, πολλοί παίχτες του στοιχήματος θα στραφούν στα παρκέ της Euroleague, αφού σήμερα ξεκινά μία ακόμη σειρά αγώνων στο πλαίσιο της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο μεγάλος αριθμός των αγώνων που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο, μάλιστα, δίνει σε πολλούς την κατάλληλη ευκαιρία να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις σε παρολί.

Ενισχυμένα κέρδη στα παρολί ποδοσφαίρου από την εταιρεία στοιχήματος Bet365

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά έντονη σήμερα (ειδικά για τα δεδομένα της Δευτέρας) και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν αρκετές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγώνες της αγγλικής Premier League, της γερμανικής Bundesliga και της ισπανικής Primera Division. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, μπορούν να τα συνδυάσουν σε παρολί και, όχι μόνο να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Bet365.

Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Ενίσχυση κερδών στη Euroleague

Οι κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης έρχονται και σήμερα αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της Euroleague, και φυσικά οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας σωστές προβλέψεις στους μεταξύ τους αγώνες. Τις προβλέψεις αυτές, μάλιστα, μπορούν να τις συνδυάσουν και σε παρολί και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη.

Pages

Subscribe to Μπόνους στα κέρδη