Εταιρεία στοιχήματος Novibet: Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στην Premier League

Τις δύο τελευταίες ημέρες του χρόνου, θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της φετινής Premier League, με τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας να έρχονται αντιμέτωπες και να προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet. Οι ίδιοι παίχτες, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν και σε ένα έτοιμο παρολί που έχει δημιουργήσει η στοιχηματική εταιρία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το εν λόγω παρολί, άλλωστε, συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν ένα παρολί και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν. Και, όπως είναι φυσικό, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Το παρολί ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το παρολί που συμμετέχει στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Novibet περιλαμβάνει προβλέψεις για επιλεγμένους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Δεκεμβρίου του 2017. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι οι κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους.

Όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο παρολί θα δουν έτοιμη την πρόβλεψη, αλλά και την ενισχυμένη απόδοση της προσφοράς της Novibet. Η συγκεκριμένη απόδοση δε θα ξεπερνούσε υπό κανονικές συνθήκες το 2.94 (σύμφωνα με τις ισχύουσες αποδόσεις). Χάρη στην προσφορά της Novibet, όμως, η ενισχυμένη απόδοση του παρολί αγγίζει το 3.20.

 

Τα κέρδη των νικητών

Εφόσον, λοιπόν, τα μέλη της Novibet επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο παρολί και η πρόβλεψή του επιβεβαιωθεί, θα λάβουν αυξημένα κέρδη, σε σχέση με αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, αφού δεν προέρχονται από κάποια προσφορά με πριμ, αλλά από ενισχυμένη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Εννοείται πως την προσφορά αυτήν μπορούν να την επωφεληθούν και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν, μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία