Ενισχύει τα κέρδη των παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που συνηθίζουν να τοποθετούν παρολί στοιχήματα σε οποιοδήποτε άθλημα και πλέον υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη τους, στην περίπτωση που προβλέπουν σωστά. Η νέα προσφορά ισχύει για κάθε τύπο παρολί (με μόνη εξαίρεση τα συστήματα) και υπόσχεται ακόμη και να διπλασιάσει τα πιθανά κέρδη των παιχτών!

Επιπλέον, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της προσφοράς είναι ότι το πριμ που θα προστίθεται στα κέρδη των παρολί θα είναι άμεσα αναλήψιμο, χωρίς να συνοδεύεται από προϋποθέσεις και απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη νέα προσφορά της Novibet

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη με τα παρολί στοιχήματά τους είναι αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της Novibet και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί τριών και άνω σημείων και μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιοδήποτε αγώνα, αρκεί να τοποθετηθούν στις βασικές αγορές, όπως το τελικό αποτέλεσμα, το over/under και το χάντικαπ. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σημασία δεν έχει, τέλος, ούτε η αξία τους.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά, τέλος, τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, καθώς και να διευθετηθούν χωρίς τη χρήση cash out.

 

Πώς λειτουργεί η ενίσχυση των κερδών;

Εφόσον τα κατάλληλα παρολί διευθετηθούν ως κερδισμένα, στα κέρδη που θα αποφέρουν θα προστεθεί και το πριμ της Novibet. Το εν λόγω πριμ, μάλιστα, θα εξαρτάται και από τα σημεία που έχουν συμπεριλάβει στα παρολί τους οι παίχτες. Με άλλα λόγια, ένα παρολί 3 σημείων θα αποφέρει πριμ 5%, ένα παρολί 10 σημείων θα αποφέρει πριμ 60% και ένα παρολί 14+ σημείων ένα πριμ 100%, όλα έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και τα χρήματα αυτά θα πιστώνονται άμεσα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία