Διπλή προσφορά στη Euroleague από την εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η Betshop, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και υποδέχεται για μια ακόμη εβδομάδα τους αγώνες της Euroleague με μία προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Η νέα προσφορά αφορά στους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων που διεξάγονται την Πέμπτη και την Παρασκευή και υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη εκείνων που θα καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betshop αφορά στον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Άλμπα και Ολυμπιακό και στον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα σε Μπάγερν και Παναθηναϊκό. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν ή και στους δύο αγώνες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη νέα προσφορά της Betshop, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες, επιλέγοντας ένα από τα σημεία της αγοράς νικητή. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, να είναι μονά και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσουν, προβλέποντας σωστά το νικητή του αγώνα.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αφού η Betshop υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματός τους.

 

Ενισχυμένα κέρδη για τα νικητήρια στοιχήματα

Όσοι παίχτες καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και εξασφαλίσουν κέρδη θα δουν τα κέρδη αυτά να ενισχύονται. Η εταιρία στοιχημάτων Betshop υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη των πρώτων 10 ευρώ του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, μέσω ενός πριμ. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο για ανάληψη, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία