Πριμοδοτεί τα κέρδη στη Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Οι εταιρίες στοιχημάτων υποδέχονται την έναρξη της Euroleague στο μπάσκετ και αρκετές από αυτές ήδη ανακοινώνουν νέες προσφορές για τους πρώτους από τους κορυφαίους αγώνες της διοργάνωσης. Ειδικότερα τα μέλη της Betshop θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αναμετρήσεις και να διεκδικήσουν κέρδη – και όσοι τα καταφέρουν θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τα κέρδη, μέσω ενός πριμ.

Αναλυτικότερα, η Betshop καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν σε δύο επιλεγμένους αγώνες και, αν κερδίσουν, υπόσχεται να πριμοδοτήσει τα κέρδη τους. Η προσφορά ισχύει για δύο επιλεγμένες αναμετρήσεις της Euroleague: αυτή ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε (στις 3 Οκτωβρίου, στις 22:00) και αυτή ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Ολυμπιακό (στις 4 Οκτωβρίου, στις 21:45).

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν (ή και στους δύο) από τους επιλεγμένους αγώνες. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του νικητή αγώνα και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω.

Τα στοιχήματα αυτά καλύπτουν τις βασικότερες προϋποθέσεις της προσφοράς, αλλά υπάρχει μία ακόμη: θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα κέρδη που θα αποφέρουν θα συνοδεύονται από ένα πριμ.

 

Το πριμ για τα νικητήρια στοιχήματα

Το πριμ που θα μοιράσει η Betshop στους νικητές θα αφορά στα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος και θα διπλασιάσει τα κέρδη του. Με άλλα λόγια, δε θα διπλασιαστούν όλα τα κέρδη του στοιχήματος. Επιπλέον, εφόσον πρόκειται για πριμ, οι παίχτες που θα το εξασφαλίσουν θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop, προκειμένου να το απελευθερώσουν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία