Ενισχύει τα κέρδη στο Τορίνο-Μίλαν η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει επικεντρωθεί σήμερα σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του προγράμματος και έχει ανακοινώσει προσφορές** που μπορούν να ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη των νικητήριων στοιχημάτων. Πρόκειται για τον αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Τορίνο και Μίλαν, ο οποίος, όχι μόνο προσφέρεται με 0% γκανιότα*, αλλά συνοδεύεται από μία ακόμη προσφορά**, η οποία επίσης υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη επιλεγμένων στοιχημάτων.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα πριμ όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Τορίνο-Μίλαν και καταφέρουν να κερδίσουν 10 ευρώ και άνω. Οι παίχτες αυτοί θα δουν τα κέρδη τους να ενισχύονται, μέσω ενός πριμ μετρητών.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς** της Novibet

Η νέα προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Τορίνο και Μίλαν. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα μονά αποδεκτά στοιχήματα, τα οποία θα συνοδεύονται από απόδοση 1.70. Από εκεί και πέρα, τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα, να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Η αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες δεν έχει σημασία – σημασία έχει η αξία των κερδών που θα εξασφαλίσουν. Αν τα στοιχήματα αυτά αποφέρουν κέρδη τουλάχιστον 10 ευρώ, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται ένα πριμ. Αναλυτικότερα, θα εξασφαλίσουν ένα πριμ 10% επί των κερδών τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο, με αποτέλεσμα να εισπράξουν ακόμη περισσότερα χρήματα από τις σωστές προβλέψεις τους.

Το πριμ, θα έχει τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο, όχι μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Στον αγώνα Τορίνο-Μίλαν μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες μέσω της Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία