Εταιρεία στοιχημάτων Bet365: Παρολί ενισχυμένης αξίας στο ποδόσφαιρο

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι και σήμερα πλούσια, με αγώνες να διεξάγονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αγώνες κάποιων εκ των κορυφαίων διοργανώσεων στη Γηραιά Ήπειρο και συνδυάσουν τις επιλογές τους σε παρολί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Bet365.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα κερδισμένα παρολί με ενισχυμένα κέρδη και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στην προσφορά της Bet365 συμμετέχουν μόνον τα παρολί στοιχήματα που περιέχουν τρία ή περισσότερα σημεία. Επιπλέον, κάθε παρολί θα πρέπει να αφορά σε αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου της Ευρώπης (όπως η Premier League, η Bundesliga, η Serie A και η Primera Division) και να αποτελείται από στοιχήματα στις επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές αυτές είναι εκείνες του 1Χ2 και του GG/NG. Κάθε παρολί, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά. Για να εξασφαλίσουν τα ενισχυμένα κέρδη, όμως, θα πρέπει και να προβλέψουν 100% σωστά και να δουν τα παρολί τους να κερδίζουν.

 

Πριμοδότηση στα κέρδη των νικητήριων παρολί

Εφόσον τα κατάλληλα παρολί κερδίσουν, τα κέρδη που θα αποφέρουν θα ενισχυθούν μέσω ενός πριμ. Όσο περισσότερα σημεία διαθέτει ένα παρολί, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερο πριμ θα αποφέρει αν κερδίσει. Για παράδειγμα, ένα παρολί τριών μόνο σημείων θα αποφέρει πριμ 5% επί των κερδών, ένα παρολί 10 σημείων θα αποφέρει πριμ 60% επί των κερδών και ένα παρολί 14 και άνω σημείων θα αποφέρει το ανώτατο πριμ 100% επί των κερδών.

Να σας θυμίσουμε πως η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία