Ενισχύει τα πιθανά κέρδη της Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καλύπτει σήμερα όλους τους αγώνες μπάσκετ της Euroleague, αλλά ξεχωρίζει αυτόν του Ολυμπιακού ενάντια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διεξάγεται στις 21:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται από άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, αλλά δύο από αυτές υπόσχονται να ανταμείψουν με ενισχυμένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, μια νέα προσφορά της Betshop υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ενισχυμένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ και να προβλέψουν σωστά.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στον αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή. Τα στοιχήματά τους, επίσης, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αρχικά τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν ενισχυμένα κέρδη – τα κανονικά κέρδη του στοιχήματος, συν ένα πριμ που θα προστεθεί σε αυτά.

 

Πώς ενισχύει τα κέρδη η Betshop;

Η προσφορά της Betshop υπόσχεται το εξής: να διπλασιάσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή του Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ θα αυξηθούν σημαντικά. Η ενίσχυση των κερδών θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός πριμ, το οποίο θα μεταφερθεί εντός 24 ωρών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα υπόκειται στις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Betshop, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία