Λούτον-Μίντλεσμπρο: Κέρδη και ανταμοιβές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υποδέχεται την έναρξη των αγώνων του αγγλικού Championship με μια προσφορά** στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λούτον και Μίντλεσμπρο. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και κερδίσουν με ένα πριμ, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα διεκδικήσουν οι παίχτες να μπορούν να αυξηθούν.

Στη συγκεκριμένη προσφορά**, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Λούτον-Μίντλεσμπρο. Και όσοι κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, μέσω ενός πριμ που θα είναι άμεσα αναλήψιμο!

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη νέα προσφορά** της Novibet

Στην προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα στο Λούτον-Μίντλεσμπρο, αρκεί να πληρούν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να είναι μονά, ενώ θα πρέπει και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία το αν οι παίχτες τα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, ούτε το ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξουν. Σε κάθε περίπτωση, θα συμμετάσχουν στην προσφορά, διεκδικώντας κέρδη και ανταμοιβές.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Από τα παραπάνω στοιχήματα, τα μόνα που θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς** θα είναι εκείνα που θα αποτελούνται από σωστές προβλέψεις και κερδίσουν. Αν τα κέρδη αγγίζουν ή ξεπερνούν  τα 10 ευρώ (από ένα ή περισσότερα στοιχήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις), τότε η Novibet θα τα ενισχύσει με ένα πριμ.

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχει ύψος 10% επί των κερδών, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, ενώ πρόκειται για πριμ, τα χρήματα που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των παιχτών θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να συνοδεύονται από προϋποθέσεις τζιραρίσματος.

Το πριμ στα κέρδη στον αγώνα Λούτον-Μίντλεσμπρο αλλά και την 0% γκανιότα* στον αγώνα Μπόχουμ-Μπίλεφελντ είναι προσφορές** που μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία