Ενισχυμένα κέρδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Betshop

Η εταιρία στοιχήματος Betshop συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές κάθε φορά που επιστρέφουν οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague και μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επέλεξε τον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Χίμκι Μόσχας αλλά σήμερα δε θα μπορούσε παρά να επικεντρωθεί στο ελληνικό ντέρμπι της διοργάνωσης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μέσω της νέας προσφοράς, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Betshop, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ντέρμπι και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, αφού οι υπεύθυνοι θα διπλασιάσουν τα κέρδη που θα προέρχονται από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Betshop

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μέσω της Betshop θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή αγώνα, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Το στοίχημά τους θα πρέπει επίσης να είναι μονό και να έχει αξία 10 ευρώ και άνω. Και η τελευταία προϋπόθεση είναι και η πιο σημαντική, αφού το στοίχημα θα πρέπει να προβλέψει σωστά το νικητή του αγώνα και να αποφέρει κέρδη.

Από τα κέρδη αυτά, η Betshop, που ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα διπλασιάσει αυτά που θα προέρχονται από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος. Έτσι, οι παίχτες που θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τα ενισχυμένα κέρδη που θα μοιράσει η Betshop, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθούν τα συγκεκριμένα χρήματα για ανάληψη, όμως, απαιτείται το τζιράρισμά τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν τα πριμ της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία