Ενισχύει τα κέρδη των παρολί της Euroleague η εταιρεία στοιχήματος Bet365

Αν και η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι άκρως ικανοποιητική σήμερα, πολλοί παίχτες του στοιχήματος θα στραφούν στα παρκέ της Euroleague, αφού σήμερα ξεκινά μία ακόμη σειρά αγώνων στο πλαίσιο της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο μεγάλος αριθμός των αγώνων που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο, μάλιστα, δίνει σε πολλούς την κατάλληλη ευκαιρία να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις σε παρολί.

Τα παρολί στους επερχόμενους αγώνες της Euroleague θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους παίχτες, ενώ στην περίπτωση αυτών που θα στοιχηματίσουν μέσω της εταιρείας στοιχήματος Bet365 θα φέρουν και μια επιπλέον ενίσχυση κερδών! Η Bet365, άλλωστε, υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες της Euroleague.

 

Πριμοδότηση των κερδών στα παρολί της Euroleague

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται το εξής: να πριμοδοτήσει τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα κέρδη των στοιχημάτων θα αυξηθούν μέσω ενός πριμ που θα αυξάνεται όσο αυξάνονται και τα σημεία των παρολί.

Για παράδειγμα, τα κέρδη ενός παρολί δύο σημείων θα αυξηθούν κατά 5%, ενώ τα κέρδη ενός παρολί πέντε σημείων κατά 15%. Αντίστοιχα, τα κέρδη ενός παρολί 10 σημείων θα αυξηθούν κατά 40%, ενώ τα κέρδη ενός παρολί 13 και άνω σημείων θα αυξηθούν κατά 50%.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν ενισχυμένα κέρδη

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Bet365, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον δύο σημείων στους αγώνες της Euroleague, πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: χάντικαπ αγώνα διπλής επιλογής και συνολικά αγώνα διπλής επιλογής.

Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα έχουν να περιμένουν οι παίχτες θα είναι να επαληθευθούν οι προβλέψεις τους και να εισπράξουν τα ενισχυμένα κέρδη.

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και πολύ συχνά ανακοινώνει ενίσχυση των κερδών στα μέλη της που στοιχηματίζουν παρολί με τελευταίο παράδειγμα το ποδόσφαιρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία