Ενισχυμένα κέρδη στο Ατλέτικο Παραναένσε - Ρίβερ Πλέιτ υπόσχεται η Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν. Η προσφορά** αφορά σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ρίβερ Πλέιτ και μπορεί να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη κατά 10%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Βέβαια, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα ενισχυμένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και να προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά** απαιτεί να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα μονά στοιχήματα, σε οποιαδήποτε αγορά του Ατλέτικο Παραναένσε - Ρίβερ Πλέιτ, πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Η τοποθέτηση των παραπάνω στοιχημάτων είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο βήμα είναι οι προβλέψεις τους να αποφέρουν κέρδη. Και, αν τα κέρδη που θα αποφέρουν αγγίζουν ή ξεπερνούν τα 10 ευρώ, τότε θα δικαιούνται την ενίσχυσή τους.

 

Τα ενισχυμένα κέρδη της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν κέρδη τουλάχιστον 10 ευρώ από τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν παράλληλα ένα πριμ. Το πριμ αυτό θα ενισχύσει τα κέρδη τους κατά 10%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξηθεί περισσότερο από το αναμενόμενο. Επιπλέον, αν και θα πρόκειται για πριμ, τα χρήματα που θα συμπληρώσουν τα κέρδη των παιχτών θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, από τη στιγμή που θα πιστωθούν στους λογαριασμού τους.

Για σήμερα η Novibet επέλεξε να προσφέρει στα μέλη της τον αγώνα Βερόνα-Πεσκάρα με την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία