Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Betshop

Κάθε φορά που ξεκινά μια νέα αγωνιστική στη Euroleague, η εταιρία στοιχήματος Betshop φροντίζει, όχι μόνο να καλύψει στοιχηματικά κάθε αγώνα και κάθε ενδεχόμενο, αλλά και να ανακοινώσει μια προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες. Η προσφορά της Betshop αφορά και αυτήν την εβδομάδα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού) στη Euroleague και υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά τους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά στους δύο επιλεγμένους αγώνες αυτής της εβδομάδας: Ζενίτ-Παναθηναϊκός και Μπασκόνια-Ολυμπιακός.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Η πρώτη και βασικότερη προϋπόθεση για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ το ένα και να αφορούν στην αγορά του νικητή.

Με τα στοιχήματα αυτά θα καλυφθεί η πρώτη προϋπόθεση, αλλά υπάρχει και μια δεύτερη: τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το νικητή της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα κέρδη που θα προκύψουν θα είναι ενισχυμένα.

 

Πώς ενισχύονται τα πιθανά κέρδη

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ζενίτ-Παναθηναϊκός ή στο Μπασκόνια-Ολυμπιακός (ή και στα δύο) και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν ενισχυμένα κέρδη. Η προσφορά της Betshop υπόσχεται να ενισχύσει κατά 100% τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ κάθε νικητήριου στοιχήματος, με ένα πριμ, το οποίο θα απελευθερωθεί προς ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

Στοιχηματίστε στους αγώνες της Euroleague μέσω της Betshop μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία