Μουντιάλ: Διπλή προσφορά για τον πρώτο σκόρερ του τελικού στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία και η προετοιμασία της περιλαμβάνει και την ανακοίνωση διάφορων προσφορών, που μπορούν είτε να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των μελών της είτε να μειώσουν το ρίσκο της. Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, υπόσχεται να κάνει και τα δύο για όσους στοιχηματίσουν στον παίχτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ του τελικού!

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε μια προσφορά για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στον μεγάλο τελικό. Και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αν προβλέψουν σωστά, και θα αποζημιωθούν για τα χαμένα, αν προβλέψουν λάθος.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς αναφέρουν την ελάχιστη αξία και τη μορφή που θα πρέπει να έχει το στοίχημά τους.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο στοίχημα, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αν η πρόβλεψή του για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα επαληθευθεί, θα εξασφαλίσει τα κέρδη που δικαιούται συν ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 50% της αξίας του στοιχήματός του, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Αντίθετα, αν ο ποδοσφαιριστής που θα επιλέξει δεν σκοράρει πρώτος, αλλά πετύχει ένα γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του τελικού, ο παίχτης θα δικαιούται αποζημίωση για το 100% των χαμένων χρημάτων του, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Και στις δύο περιπτώσεις, λοιπόν, τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένη αξία για τις προβλέψεις τους.

Μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του Μουντιάλ καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία