Ενισχυμένα κέρδη στην Euroleague μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η επιστροφή των αγώνων μπάσκετ της Euroleague σημαίνει ένα πράγμα για τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betshop: την επιστροφή μιας προσφοράς που υπόσχεται να ενισχύσει τα πιθανά τους κέρδη από δύο επιλεγμένες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Η νέα προσφορά επέστρεψε στην Betshop και υπόσχεται να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη στους εξής αγώνες: Ολυμπιακός-Εφές και Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα.

Η προσφορά, βέβαια, συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις, οπότε οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στους παραπάνω αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Betshop συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία θα πρέπει επιπλέον να κερδίσουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη. Οι παίχτες που θα συμμετέχουν σε αυτή θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επίσης να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του νικητή αγώνα. Τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα στους δύο επιλεγμένους αγώνες (Ολυμπιακός-Εφές και Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα) θα πρέπει να τα αφήσουν να διευθετηθούν κανονικά και να μην προχωρήσουν σε cash out. Και, εφόσον κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αφού η Betshop υπόσχεται να τα ενισχύσει.

 

Ο τρόπος ενίσχυσης των κερδών της Euroleague

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς, η Betshop υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποφέρει κέρδη. Τα επιπλέον κέρδη θα έχουν ύψος έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ παράλληλα θα έχουν τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία