Ενισχύει τα κέρδη των νικητήριων παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και γιορτάζει φέτος την 30η της επέτειο και έχει ανακοινώσει μια σειρά πρωτοβουλιών και προσφορών που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της, προκειμένου να αυξάνουν τα πιθανά τους κέρδη. Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και για όσους παίχτες τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα και υπόσχεται να ενισχύει τα κέρδη τους κατά 30%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Η νέα προσφορά θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή θα έχουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Κάθε παίχτης, μάλιστα, θα μπορεί να την εκμεταλλευτεί περισσότερες από μία φορές, αρκεί να τοποθετεί τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Η λογική πίσω από τη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten είναι εξαιρετικά απλή. Αυτό που υπόσχεται να κάνει είναι να ενισχύει τα κέρδη των νικητήριων παρολί που καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να κερδίσουν, προκειμένου να λάβουν, μαζί με τα κέρδη τους και ένα πριμ.

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το πριμ, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί σε οποιαδήποτε αθλητικά γεγονότα. Το πριμ αυτό θα πρέπει να έχει συγκεκριμένη κατώτατη αξία, αλλά και να καλύπτει τις προϋποθέσεις της προσφοράς, όσον αφορά στην κατώτατη (και ανώτατη) απόδοση. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να το αφήσουν να διευθετηθεί κανονικά, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά όσες φορές θέλει, αρκεί να τοποθετεί τα κατάλληλα παρολί.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Τα παρολί που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και κερδίζουν θα εξασφαλίζουν κέρδη αυξημένα κατά 30%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η ενίσχυση θα πραγματοποιείται μέσω ενός πριμ, το οποίο θα έχει μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία