Πριμοδότηση για τα κέρδη της Euroleague στην εταιρία στοιχημάτων Betshop

H εταιρία στοιχημάτων Betshop καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες μπάσκετ της Eurolerague και, όπως είναι φυσικό, οι δύο αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον ξεχωρίζουν, αφού συνοδεύονται παράλληλα και από μια συμφέρουσα προσφορά. Αναλυτικότερα, η Betshop ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό και στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλένθια.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της Betshop και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή και προβλέψουν σωστά. Τα κέρδη αυτών των παιχτών θα πριμοδοτηθούν, έως ένα προκαθορισμένο όριο, χωρίς να αυξηθεί το ρίσκο τους στο παραμικρό.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς της Betshop

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν (ή και στους δύο) από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Euroleague – είτε στο σημερινό Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός είτε στο αυριανό Ολυμπιακός-Βαλένθια.

Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, ενώ δεν έχει σημασία το ύψος της απόδοσης που θα το συνοδεύει. Σημασία, όμως, έχει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη για το νικητή του αγώνα και να αποφέρει κέρδη.

Αυτά ακριβώς τα κέρδη θα ενισχύσει η Betshop, μέσω του πριμ που υπόσχεται να μοιράσει. Όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή θα δουν τα κέρδη τους να συνοδεύονται από ένα πριμ. Το πριμ θα έχει αξία ίση με το διπλάσιο των κερδών των πρώτων 10 ευρώ του στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες. Τα χρήματα του πριμ, θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζριαρίσματος της Betshop, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Να συμειώσουμε πως η Betshop και στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague πριμοδότησε τα κέρδη σε όσα μέλη της επέλεγαν να στοιχηματίσουν σε αυτήν. Τέλος να σημειώσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Eurolerague μέσω της Betshop διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία