Ενισχύει τα κέρδη του Άγιαξ-Τότεναμ η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει επικεντρώσει τις σημερινές προσφορές** της στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη (με την προσφορά** της 0% γκανιότας*) ή ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο Άγιαξ-Τότεναμ. Μία από αυτές τις προσφορές** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο live του αγώνα και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα πριμ επί των κερδών τους.

Με άλλα λόγια, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς** και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη αυτά να ενισχύονται κατά 10%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Έτσι, τα κέρδη από το live του Άγιαξ-Τότεναμ θα αυξηθούν, με το ρίσκο να έχει παραμείνει ίδιο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Για να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Άγιαξ και Τότεναμ και να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα κατάλληλα στοιχήματα στο live. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Πέρα από αυτό, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο τα παραπάνω στοιχήματα να κερδίσουν. Και, εφόσον τα συνολικά κέρδη που θα αποφέρουν είναι 10 ευρώ και άνω, τότε θα δικαιούνται ένα πριμ, το οποίο θα τα αυξήσει.

 

Το πριμ που μοιράζει η προσφορά**

Το πριμ αυτό θα έχει ύψος 10% επί των συνολικών κερδών, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα πιστωθεί στους δικαιούχους εντός των επόμενων 24 ωρών. Ενώ, μάλιστα, θα πρόκειται για πριμ, θα είναι άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλες παρόμοιες προσφορές**.

Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία