Ενισχύει τα κέρδη στην Euroleague η στοιχηματική εταιρία Betshop

Για μια ακόμη εβδομάδα (όπως και την προηγούμενη), η στοιχηματική εταιρία Betshop ανακοίνωσε μία προσφορά για τα μέλη της εκείνα που στοιχηματίζουν στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague και θα επιλέξουν τους κορυφαίους αγώνες που προσφέρονται για στοιχηματισμό. Η προσφορά αυτής της εβδομάδας υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και κερδίσουν.

Στην προσφορά συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα οι αγώνες ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (14/11) και ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενερμπαχτσέ (15/11). Και για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά της ιστοσελίδας εταιρίας Betshop είναι αρκετά απλή, αφού οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε έναν ή και στους δύο από τους παραπάνω αγώνες και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Το στοίχημα θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι οι βασικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά. Για να εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το νικητή κάθε αγώνα.

 

Η ενίσχυση των κερδών

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Betshop. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι θα διπλασιάσουν τα κέρδη που θα προκύψουν από τα 10 πρώτα ευρώ του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίζουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αφού στα κανονικά κέρδη τους θα προστεθεί και ένα πριμ. Το πριμ αυτό, τέλος, θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τα ενισχυμένα αυτά κέρδη μπορούν να τα δικεδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Betshop που τα προσφέρει ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία