Πριμοδοτεί τα νικητήρια παρολί του Champions League η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η σημερινή ημέρα κατακλύζεται από κορυφαίους αγώνες του Champions League και αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για τους παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω παρολί. Βέβαια, ένα παρολί στοίχημα συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο, αλλά παράλληλα υπόσχεται και περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Ειδικά στην περίπτωση της εταιρίας στοιχήματος Bet365, μάλιστα, τα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League υπόσχονται ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη σε μια σειρά από πριμ που θα μοιράσουν οι υπεύθυνοι στους νικητές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League και, αν κερδίσουν, θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν και το αντίστοιχο πριμ.

 

Κάθε νικητήριο παρολί κερδίζει ένα πριμ

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Bet365 υπόσχεται να ανταμείψει με κάποιο πριμ όλα τα νικητήρια παρολί του Champions League, αρκεί να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία και να αφορούν σε επιλεγμένες αγορές: αυτή του τελικού αποτελέσματος και αυτή του τελικού αποτελέσματος και GG/NG.

Τα παραπάνω παρολί, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, ενώ θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως ότου διευθετηθούν και να μην κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Το πριμ που εξασφαλίζει κάθε παρολί

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο παρολί στους αγώνες του Champions League, προβλέψει 100% σωστά και κερδίσει, θα δικαιούται παράλληλα και ένα πριμ, ανάλογο των κερδών του και των σημείων που έχει επιλέξει. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει τοποθετήσει ένα παρολί τριών σημείων θα δικαιούται πριμ ύψους 5%, κάποιος που έχει τοποθετήσει ένα παρολί έξι σημείων θα δικαιούται πριμ ύψους 20% και κάποιος που έχει τοποθετήσει ένα παρολί εννιά σημείων θα δικαιούται πριμ ύψους 50%. Όλα τα πριμ έχουν ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ το υψηλότερο που μπορεί να κερδίσει κάποιος φτάνει στο 100% των κερδών του παρολί του!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία