Ενισχύει τα κέρδη της Euroleague η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop υποδέχεται την επιστροφή των αγώνων της Euroleague με μία ακόμη προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ενισχυμένα κέρδη. Η σημερινή προσφορά θα ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και οι παίχτες θα κερδίσουν περισσότερα, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betshop ισχύει για δύο αγώνες: τον σημερινό ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Αναντολού Εφές και τον αυριανό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν ενισχυμένα κέρδη, μέσω του πριμ που μοιράζει η προσφορά.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν ενισχυμένα κέρδη

Τα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Betshop είναι συγκεκριμένα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε έναν από τους επιλεγμένους αγώνες (ή και στους δύο) και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, ενώ θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι το κάθε στοίχημα να προβλέπει σωστά τον νικητή της αντίστοιχης αναμέτρησης. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα δουν τα κέρδη τους να ενισχύονται.

 

Τα ενισχυμένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά

Κάθε νικητήριο στοίχημα που καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσει τα κανονικά κέρδη, συν ένα πριμ. Το πριμ ουσιαστικά θα διπλασιάσει τα κέρδη των πρώτων 10 ευρώ του στοιχήματος, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης. Τα χρήματα του πριμ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο, ενώ θα γίνονται διαθέσιμα και για ανάληψη, από τη στιγμή που καλύπτονται οι γενικοί όροι πριμ της Betshop.

Τέλος να σημειώσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Euroleague μέσω της Betshop διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία