Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η Betshop,ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της επιπλέον λόγους για να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες της Euroleague, μέσω μιας προσφοράς που υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ενισχυμένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betshop θα ενισχύσει τα πιθανά κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα της διοργάνωσης και προβλέψουν σωστά το νικητή.

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα Φενέρμπαχτσε και Χίμκι Μόσχας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betshop θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Χίμκι. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:45) και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή. Το στοίχημά τους, τέλος, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν. Και, εφόσον κερδίσουν, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι ενισχυμένα.

 

Τα ενισχυμένα κέρδη που μοιράζει η Betshop

Εφόσον ένα στοίχημα καλύπτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψει σωστά το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Χίμκι, τότε η Betshop θα ενισχύσει τα κέρδη που θα αποφέρει. Συγκεκριμένα, τα κέρδη που θα προκύψουν από τα 10 πρώτα ευρώ του στοιχήματος θα διπλασιαστούν, με αποτέλεσμα ο παίχτης που θα το έχει τοποθετήσει να εισπράξει περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο του.

Τα επιπλέον κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Για να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία