Διπλά κέρδη στο Ελλάδα-Φινλανδία μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Ο σημερινός αγώνας του UEFA Nations League ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα και οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις θα εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ακόμη και τα διπλάσια κέρδη, χάρη σε μια νέα προσφορά**!

Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη των παιχτών, μέσω ενός πριμ, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να εξασφαλίσουν αρκετά κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Πώς λειτουργεί η νέα προσφορά** της Novibet;

Η νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet καλεί απλά τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα της Ελλάδας με τη Φινλανδία. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα μονά στοιχήματα, μετά την έναρξη του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Τα στοιχήματά τους μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσει, θα μπορεί να διεκδικήσει και τον διπλασιασμό των χρημάτων που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του. Συγκεκριμένα, όποιος κερδίσει τουλάχιστον 10 ευρώ από τα στοιχήματά του θα δικαιούται ένα πριμ ύψους 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη που θα εξασφαλίσει από τις σωστές προβλέψεις του στο Ελλάδα-Φινλανδία θα διπλασιαστούν.

Τα χρήματα του πριμ θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρία να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και ένα ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση που αφορά τον Κώστα Μήτρογλου.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία