Ενισχύει την αξία των παρολί στο Final Four η στοιχηματική εταιρία Bet365

Την Παρασκευή 18 Μαΐου ξεκινά η κορύφωση της φετινής σεζόν της Euroleague, με το Final Four του Βελιγραδίου να φέρνει αντιμέτωπες τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χρονιάς: τη Ζαγλκίρις Κάουνας, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε. Όπως είναι φυσικό, οι ευκαιρίες για προβλέψεις που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 είναι πολλές και, αν συνδυαστούν σε παρολί, μπορούν να αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη στην σχετική προσφορά.

Η εν λόγω προσφορά αφορά σε όσα μέλη της Bet365 τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Final Four και προβλέψουν σωστά. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη που δικαιούνται θα ενισχυθούν, μέσω του πριμ που θα μοιράσουν οι υπεύθυνοι.

 

Αυξημένα κέρδη στα νικητήρια παρολί της Euroleague

Οι ενδιαφερόμενοι που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Bet365 δεν έχουν παρά να συνδυάσουν τα στοιχήματα που σκοπεύουν να τοποθετήσουν στo Final Four σε παρολί. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί, επιλέγοντας συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές των αγώνων της διοργάνωσης. Και, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους θα ενισχυθούν μέσω μιας σειράς πριμ που μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Περισσότερα σημεία, μεγαλύτερο πριμ

Όσο περισσότερα σημεία περιέχει κάθε νικητήριο παρολί, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ύψος του πριμ που δικαιούνται οι παίχτες. Για παράδειγμα, ένα παρολί δύο σημείων θα αποφέρει πριμ 5%, ένα παρολί τριών σημείων πριμ 7,5%, ένα παρολί τεσσάρων σημείων πριμ 10% κ.ο.κ.. Χάρη στην προσφορά της Bet365, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να ενισχύσουν λιγότερο ή περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Μπορεί οι ελληνικές ομάδες να αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο Final Four. Μπορούν μάλιστα να επωφεληθούν και την προσφορά της Bet365 μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας στα μέλη της εκτός από στοίχημα και τεράστια γκάμα παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία