Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Ενίσχυση κερδών στη Euroleague

Οι κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης έρχονται και σήμερα αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της Euroleague, και φυσικά οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας σωστές προβλέψεις στους μεταξύ τους αγώνες. Τις προβλέψεις αυτές, μάλιστα, μπορούν να τις συνδυάσουν και σε παρολί και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη.

Αν, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στη Euroleague μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, υπόσχονται να προσθέσουν ένα πριμ στα νικητήρια παρολί των σημερινών αγώνων μπάσκετ.

 

Πριμοδότηση των νικητήριων παρολί

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται να πριμοδοτήσει τα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους αγώνες της Euroleague. Εφόσον κερδίσουν, τα κέρδη θα αυξηθούν, ανάλογα με τα κέρδη και τα σημεία από τα οποία αποτελούνται.

Για παράδειγμα, τα κέρδη ενός παρολί δύο σημείων θα ενισχυθούν με ένα πριμ 5%, ενός παρολί τριών σημείων με 7,5% κ.ο.κ.. Χάρη σε αυτή την πριμοδότηση, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Bet365, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί (τουλάχιστον δύο σημείων) στους σημερινούς αγώνες της Euroleague. Τα παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν στις αγορές του χάντικαπ αγώνα διπλής επιλογής και των συνολικών αγώνα διπλής επιλογής.

Τέλος, είναι απαραίτητο τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες να αποτελούνται από 100% σωστές προβλέψεις και να αποφέρουν κέρδη. Αυτά τα κέρδη, άλλωστε, θα ενισχυθούν από το πριμ που υπόσχεται να προσθέσει η στοιχηματική εταιρεία Bet365.

H Bet365 η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας ενισχύει συχνά τα νικητήρια παρολί των μελών της και όχι μόνο στο μπάσκετ για παράδειγμα οι αγώνες της ισπανικής Primera Division και η αγγλικής Premier League στις οποίες είχε ξανά ενισχύσει τα παρολί της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία