Νέα διπλή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop στη Euroleague

Οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ ρίχνονται ξανά στη μάχη της Euroleague, αφού σήμερα ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Μιλάνο και αύριο ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Βαλένθια. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους δύο αγώνες, ενώ η Betshop ανακοίνωσε και μια διπλή προσφορά για όσους προτιμούν να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή.

Η νέα προσφορά υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων επιλέξουν έναν από τους δύο (ή και τους δύο) αγώνες και προβλέψουν σωστά τους νικητές. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα δουν τα κέρδη τους να ενισχύονται, μέσω ενός πριμ.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς της Betshop

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στο Μιλάνο-Παναθηναϊκός ή στο Βαλένθια-Ολυμπιακός, επιλέγοντας την αγορά του νικητή. Το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή θα δουν τα κέρδη τους να ενισχύονται, μέσω ενός πριμ.

Αναλυτικότερα, η Betshop υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ κάθε νικητήριου στοιχήματος που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός πριμ, το οποίο θα αυξήσει τα κέρδη και το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών, χωρίς να απαιτεί περισσότερο ρίσκο.

Τα επιπλέον κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να προχωρήσει κάποιος σε ανάληψη των χρημάτων, όμως, θα πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία