Διπλή προσφορά στην Euroleague ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Betshop

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμη νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στους αγώνες του Παναθηναϊκού (ενάντια στην Ολίμπια Μιλάνο) και του Ολυμπιακού (ενάντια στην Ζενίτ) και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν ή και στους δύο αγώνες και να προβλέψουν σωστά το νικητή τους. Όσοι τα καταφέρουν θα δουν τα κέρδη τους να ενισχύονται, μέσω ενός πριμ.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη νέα προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να ενισχύσουν τα πιθανά τους κέρδη στη Euroleague θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν έναν (ή και τους δύο) από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων και να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει, τέλος, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Όσο σημαντικό είναι να τοποθετήσει κάποιος τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά, τόσο σημαντικό είναι και να προβλέψει τον νικητή του αγώνα, στον οποία θα στοιχηματίσει. Άλλωστε, την ανταμοιβή θα δικαιούνται μόνον όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματα και κερδίσουν.

 

Ενίσχυση κερδών για τα νικητήρια στοιχήματα

Όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν κανονικά τα κέρδη τους, αλλά παράλληλα θα εισπράξουν και ένα πριμ. Το εν λόγω πριμ θα διπλασιάσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα πρώτα 10 ευρώ του στοιχήματος και μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά.

Το πριμ, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 24 ωρών και θα υπόκειται στις προϋποθέσεις των πριμ που ισχύουν στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τρίτη αγωνιστική της Euroleague και η τρίτη διαδοχική φορά που η Betshop πριματοδοτεί τα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (δείτε την πρώτη αγωνιστική αλλά και την δεύτερη).

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία