Νέα διήμερη προσφορά στη Euroleague από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η Betshop δίνει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στη Euroleague, αφού έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής (τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων) και έχει ανακοινώσει μια προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, θα τους ανταμείψει με ενισχυμένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η σημερινή διήμερη προσφορά της Betshop ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό (σήμερα, 19 Δεκεμβρίου) και για τον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό (αύριο, 20 Δεκεμβρίου).

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά της Betshop

Η προσφορά της Betshop, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες ορίζουν τη διαδικασία συμμετοχής των παιχτών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν σε έναν (ή και στους δύο) από τους επιλεγμένους αγώνες τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα, τα οποία να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του νικητή και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα πρέπει (όπως είναι φυσικό) να προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Ο τρόπος αύξησης των κερδών

Αν κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψει σωστά το νικητή, τότε θα εισπράξει κανονικά τα κέρδη του, αλλά και ένα πριμ, το οποίο θα διπλασιάσει τα κέρδη από τα 10 πρώτα ευρώ του στοιχήματος. Οι παίχτες που θα κερδίσουν το πριμ, τέλος, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αλλά και να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, εφόσον καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχημάτων Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία