Προς εξαγορά της OpenBet προσανατολίζεται η William Hill

Όπως φαίνεται, η William Hill ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την ανταγωνίστρια στοιχηματική εταιρία OpenBet, η οποία είναι εδώ και μερικές εβδομάδες διαθέσιμη. Η ιδιοκτήτρια της OpenBet, Vitruvian Partners, η οποία απέκτησε την εταιρία πριν πέντε χρόνια, ανακοίνωσε πως αναζητά αγοραστή και, όπως φαίνεται η William Hill δεν διατίθεται να χάσει την ευκαιρία.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφημερίδα Telegraph, μάλιστα, η William Hill δε θα πραγματοποιήσει μόνη την πρόταση εξαγοράς, αλλά σε συνεργασία με την εταιρία σχεδιασμού λογισμικού NYX Gaming. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η William Hill θα υποστηρίξει οικονομικά τη NYX, προκειμένου να κάνουν πρόταση εξαγοράς, ύψους 388 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ωστόσο, οι δύο στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν προβεί ακόμη σε διάψευση ή επιβεβαίωση των πληροφοριών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.