Προβλήματα στην εξαγορά της William Hill μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον για τις μετοχές της

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill είχε συμφωνήσει πριν μερικούς μήνες την εξαγορά της από την Caesars και οι απαραίτητες διαδικασίες προχωρούσαν κανονικά, μέχρι που δύο από τα hedge funds που διατηρούν ένα ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου της πρώτης τάχθηκαν κατά της εξαγοράς. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε μια σειρά από καθυστερήσεις και η ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά για την ολοκλήρωση της εξαγοράς (η 1η Απριλίου) παρήλθε, χωρίς κάποια νέα εξέλιξη.

Η καθυστέρηση αυτή, όμως, είχε μια ακόμα παρενέργεια, η οποία ενδεχομένως προκαλέσει νέα προβλήματα στην εξαγορά. Κάποια hedge funds δείχνουν νέο ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της William Hill, προκαλώντας νέα αύξηση της τιμής τους. Και η αύξηση αυτή μπορεί να φέρει νέα προβλήματα στην αρχική συμφωνία της Caesars με τη William Hill.

 

Τα νέα ζητήματα που προκύπτουν στην εξαγορά της William Hill

Η William Hill αποδέχθηκε την πρόταση εξαγοράς της Caesars τον Σεπτέμβριο του 2020, έναντι του ποσού των 3,3 δις ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά σημαίνει ότι κάθε μετοχή της Wiliam Hill θα εξαγοραστεί έναντι του ποσού των 3,15 ευρώ, της αξίας που είχαν δηλαδή εκείνη την εποχή.

Βέβαια, η ανακοίνωση της συμφωνίας αύξησε τη μετοχή της William Hill, χωρίς όμως να πρόκειται για τόσο μεγάλη αύξηση που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στη συμφωνία εξαγοράς. Μερικούς μήνες αργότερα, όμως, δύο από τα hedge funds που διατηρούν ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της William Hill, τα GWM Asset Management και HBK Capital Management, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη συμφωνία, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί πλήρως για κάθε πτυχή της.

Η αντίθεση αυτή προκάλεσε καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς και το αρχικό χρονοδιάγραμμα, που έληγε την 1η Απριλίου, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, το ανανεωμένο ενδιαφέρον μιας σειράς από hedge funds, που αγοράζουν μετοχές της William Hill σε υψηλότερη τιμή, μπορεί να προκαλέσει νέα προβλήματα στη συμφωνία εξαγοράς, αν οι δύο πλευρές αναγκαστούν να επαναδιαπραγματευτούν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.