Το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της Enlabs θα αποκτήσει η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, θα αποκτήσει σύντομα το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της Enlabs, της μέχρι πρότινος ανταγωνιστικής εταιρείας online τυχερών παιχνιδιών. Η Entain απέκτησε πριν μερικές ημέρες το 95,9% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Enlabs και ετοιμάζεται να αποκτήσει και το εναπομείναν ποσοστό.

Η εξαγορά της Enlabs στοίχισε στην Entain το ποσό των 290 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά της προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια σειρά από αγορές της Ευρώπης, στις οποίες δεν είχε έως σήμερα παρουσία. Πρόκειται κυρίως για αγορές της Βαλτικής, στις οποίες δραστηριοποιείται νόμιμα η Enlabs, μέσω των ιστοσελίδων της.

 

Η διαδικασία εξαγοράς της Enlabs

Η Entain απέκτησε πριν μία εβδομάδα περίπου το 94,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Enlabs, μέσω της προσφοράς που κατέθεσε και μέσω της έγκρισης των μετόχων της εταιρείας. Έπειτα, το ποσοστό της αυξήθηκε στο 95,9%, με τη λήξη της δεύτερης προσφοράς της, την 1η Απριλίου. Πλέον, απομένει μόνο η τρίτη προσφορά, η οποία λήγει στις 13 Απριλίου και η οποία δίνει το δικαίωμα στην Entain να αποκτήσει και το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ανεξάρτητα από τις προθέσεις των μετόχων της. Η Entain, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να επεκτείνει την ημερομηνία της προσφοράς της, γεγονός που σημαίνει ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σε κάθε περίπτωση στις 13 Απριλίου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.