Και η 888 ενδιαφέρεται για το επίγειο δίκτυο της εταιρείας στοιχήματος William Hill

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ιδιοκτήτη της BetFred, Fred Done, να έχει βάλει στο μάτι τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος της William Hill, έρχεται μία ακόμα εταιρεία στοιχήματος να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της. Πρόκειται για την 888, η οποία δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επεκταθεί στον τομέα του επίγειου στοιχήματος.

Θυμίζουμε ότι ο άτυπος πλειστηριασμός για τα επίγεια πρακτορεία της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρείας από την Caesars Entertainment. Η Caesars θέλει να διατηρήσει όλες τις επιχειρήσεις της William Hill στις ΗΠΑ, αλλά δεν ενδιαφέρεται για εκείνες στον υπόλοιπο κόσμο και αναζητά αγοραστή. Αυτή η πρόθεση της Caesars είναι που ξεκίνησε τις φήμες και τις δηλώσεις για εξαγορά των επίγειων στοιχηματικών πρακτορείων.

 

Οι προθέσεις της 888

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας EGR, η 888 είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε προσφορά για την απόκτηση των στοιχηματικών πρακτορείων της William Hill. Ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, μάλιστα, επιβεβαίωσε τις φήμες αυτές στην EGR, αναφέροντας ότι μια τέτοια επένδυση συνάδει με τη στρατηγική εξαγορών και συγχωνεύσεων που έχει χαράξει η εταιρεία.

Αν και η φετινή στρατηγική της 888 στον συγκεκριμένο τομέα είναι αρκετά προσεκτική και φειδωλή, οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι το ενδεχόμενο απόκτησης των στοιχηματικών πρακτορείων της William Hill αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να προσπεράσουν. Για αυτό το λόγο, η 888 έχει εκδηλώσει πλέον και επίσημα το ενδιαφέρον της.

Μέχρι να μάθουμε, όμως, σε ποια εταιρεία θα καταλήξουν τα στοιχηματικά πρακτορεία της William Hill θα περάσει αρκετός καιρός. Άλλωστε, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγοράς της από την Caesars Entertainment και έπειτα να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόθεση πώλησης του επίγειου δικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, θα μάθουμε ποιες εταιρείες είναι αυτές που ενδιαφέρονται περισσότερο και, στο τέλος, ποια θα αποκτήσει το δίκτυο επίγειων πρακτορείων στοιχήματος της William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.