Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

Πριν μερικούς μήνες, ο ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει τη συμφωνία που πραγματοποίησε με την ιδιοκτήτρια εταιρία του Stoiximan, σχετικά με την εξαγορά ενός μεγάλου ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της. Πλέον, η διαδικασία εξαγοράς ολοκληρώθηκε και η στοιχηματική ιστοσελίδα διαχειρίζεται από κοινού με τον Όμιλο ΟΠΑΠ.

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς, η οποία στοίχισε στον ΟΠΑΠ 50 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας εξαγοράς

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ο ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει την ύπαρξη προσύμφωνου με την στοιχηματική εταιρία TCB Holdings Ltd., τη μητρική εταιρία του Ομίλου Stoiximan. Το προσύμφωνο προέβλεπε την εξαγορά του 36,75% της TCB Holdings, έναντι του τιμήματος των 50 εκατομμυρίων ευρώ, από τη θυγατρική εταιρεία του ΟΠΑΠ, OPAP Investment Ltd..

Λίγους μήνες μετά, οι δύο πλευρές ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πλέον, η TCB Holdings ανήκει κατά 36,75% στον ΟΠΑΠ και οι δύο πλευρές θα διαχειρίζονται από κοινού την στοιχηματική ιστοσελίδα Stoiximan.gr (της οποίας το 51% ανήκει πλέον στον ΟΠΑΠ). Παράλληλα, θα διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο και τις ιστοσελίδες στοιχήματος που ανήκουν στην TCB Holdings και έχουν αδειοδοτηθεί στο εξωτερικό (Ρουμανία και Γερμανία), όπως η Betano.

Παρόλο που το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Stoiximan έχει αλλάξει, πάντως, δε θα υπάρξουν αλλαγές για τα στελέχη της εταιρίας ή τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Η διοικητική ομάδα θα παραμείνει ίδια, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την ιστοσελίδα, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες που ανήκουν στον ΟΠΑΠ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη