Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Ladbrokes Coral από την GVC Holdings

Η προαναγγελθείσα διαδικασία εξαγοράς της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes Coral από την GVC Holdings ολοκληρώθηκε, αφού ξεπέρασε και τα τελικά τυπικά εμπόδια. Η συμφωνία της εξαγοράς ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, αλλά έπρεπε να πάρει πρώτα το πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου. Και οι δύο φορείς συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας αθέμιτου ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να εγκρίνουν τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες στοιχήματος.

Θυμίζουμε ότι η GVC Holdings είναι ήδη ιδιοκτήτρια στοιχηματικών εταιρειών, όπως οι Sportingbet και Bwin, μεταξύ άλλων, ενώ οι Ladbrokes και Coral, οι οποίες αποτελούσαν ανταγωνίστριες εταιρείες πριν μερικά χρόνια, είχαν συγχωνευθεί το 2016.

 

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγοράς

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με την εξαγορά της Ladbrokes Coral από την GVC Holdings, η εξαγορά κόστισε γύρω στα 4,5 δις ευρώ. Όπως φαίνεται, όλες οι τυπικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και πλέον η Ladbrokes Coral αποτελεί κομμάτι της GVC. Άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία δε βρίσκεται πλέον στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, καθώς οι μετοχές της μεταφέρθηκαν στο πακέτο της GVC, ενώ και η εταιρική ιστοσελίδα της παραπέμπει πλέον τους επισκέπτες σε αυτή της GVC Holdings.

Από την άλλη, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες των Ladbrokes και Coral παραμένουν ενεργές και απαράλλαχτες. Άλλωστε, δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι για τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στις δύο ιστοσελίδες.

Ο σκοπός της GVC Holdings, τέλος, τώρα που πρόσθεσε στο δυναμικό της και την Ladbrokes Coral, είναι σύμφωνα με τους υπεύθυνους “η δημιουργία ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου, διαφοροποιημένου και διεθνούς ομίλου στοιχήματος που θα δραστηριοποιείται στον online και στον επίγειο τομέα, καθώς και του νέου ηγέτη της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.