Εκτιμήσεις για 35 νόμιμες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ έως το τέλος του 2021

Η Morgan Stanley δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας, η οποία αποτελείται από προβλέψεις για την ανάπτυξη των αγορών στοιχήματος στις ΗΠΑ, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αναμένεται έως το τέλος του 2021 να έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα τουλάχιστον 35 Πολιτείες. Οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι 10 ακόμα Πολιτείες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, θα προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες στοιχηματισμού έως το τέλος της χρονιάς, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη της αγοράς των ΗΠΑ να είναι τεράστια.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το στοίχημα είναι νόμιμο σε 25 Πολιτείες των ΗΠΑ, ανάμεσα στις οποίες, η Washington, το New Jersey, η Nevada, η Philadelphia, το Michigan και άλλες. Παράλληλα, κάποιες Πολιτείες έχουν ήδη εγκρίνει τη νομιμοποίηση του στοιχήματος (μέσω κυβερνητικών αποφάσεων ή δημοψηφισμάτων) και άλλες βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη δημιουργία ενός νόμου που θα επιτρέψει τον στοιχηματισμό.

 

Οι εκτιμήσεις της Morgan Stanley για την αμερικανική αγορά

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιοποίησε η Morgan Stanley, μέσα στο 2021 αναμένεται να νομιμοποιηθεί το στοίχημα σε επιπλέον 10 Πολιτείες των ΗΠΑ. Οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι στο τέλος της χρονιάς θα λειτουργούν συνολικά 35 αγορές στοιχήματος σε αντίστοιχες Πολιτείες, σχεδόν διπλασιάζοντας τον σημερινό αριθμό.

Ο αριθμός των νέων αγορών στοιχήματος αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 2020, καθώς έχουν αυξηθεί, όχι μόνο οι Πολιτείες που έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης, αλλά και οι Πολιτείες που έχουν τώρα ξεκινήσει να σκέφτονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ένας βασικός λόγος για αυτό το φαινόμενο είναι οι επιπτώσεις της πανδημίας, η οποία έχει προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα σε αρκετές Πολιτείες. Και τα έσοδα που θα φέρει η φορολόγηση μιας νόμιμης αγοράς στοιχήματος μπορούν να βοηθήσουν τους αρμόδιους.

Η Morgan Stanley, τέλος, κάνει και μια πρόβλεψη για το απώτερο μέλλον και αναφέρει στην έκθεσή της ότι η αξία του συνόλου των αγορών του στοιχήματος στις ΗΠΑ θα ξεπεράσει τα 12 δις ευρώ έως το 2025.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.