Δεν πωλείται μέρος της Bwin

H εταιρία στοιχημάτων bwin.party διέψευσε πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να προσανατολίζεται σε πώληση κομματιού του ομίλου, στο πλαίσιο στρατηγικής αναδιοργάνωσης. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είχαν ως πηγή το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg και έκαναν, μάλιστα, λόγο για ανάθεση της διαδικασίας στην Deutsche Bank AG.

 

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, λοιπόν, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της bwin.party, δεν έχουν καμία βάση. Ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Philip Yea, και η εταιρεία στο σύνολό της αναζητούν τρόπους αύξησης της μετοχικής της αξίας, ωστόσο, η πώληση κάποιου κομματιού της δεν εξετάζεται ως ενδεχόμενο.

H Βwin είναι απο τις εταιρίες στοιχημάτων που παρέχουν μεγάλη γκάμα αθλημάτων και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.